Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Achira Yemn

Achira Yemn ”Acha” (rek.nro VH24-021-0021)
ruunikko 165 cm, trakehner, tamma
synt. 07.01.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 140 cm

Acha on luonteeltaan melko ujo ja säikky tamma. Acha kiintyy kovasti omiin hoitajiinsa ja tarhakavereihinsa, mutta muiden kohdalla se on melko epäluuloinen. Ratsastaessa Acha on erittäin herkkä ja sitä pitää kohdella silkkihansikkain. Maastossa epävarma, kannattaa olla kaveri mukana. Säikkyessään Acha saattaa alkaa hyppimään tai koittaa lähteä karkuun. Esteillä rentoutuu ja ottaa jokaisen hypyn tarkasti.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta vrl-00139.

Kilpailutulokset

Acha kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Rowandell Sidoro
trak, esteet

e. Krownia Yemn
trak, koulu, POL

ii. Aserdahl
trak, koulu, GER

ie. Schneewittchen
trak, esteet

ei. Schäffer Reim
trak, esteet, GER

ee. Grimme
trak, koulu, GER