Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Acoin Yemn

Acoin Yemn ”Acoin” (rek.nro VH23-015-0029)
rautias 163 cm, russian-based sport horse, ori
synt. 01.07.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 100 cm

Acoin on luonteeltaan menevä ja melkoinen jekkuilija. Acoin on aina härnäämässä muita hevosia ja uteliaana tutustumassa uusiin hevosiin. Hoitajaa kohtaan Acoin on kiltti, mutta toisinaan hermoja koetteleva, pyörivä ja muissa maailmoissa oleva. Ori esittää paljon tammoille ja saattaa saada omia hyppykohtauksiaan. Hyvinä päivinä erittäin herkkä ja kuuliainen, ja keskittyy täysillä omaan suoritukseen.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Acoin kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Motaniec Yemn
RBSH, esteet, POL

e. Ginawa Yemn
budj, koulu, POL

ii. Valiant al Sierra ox
ox, esteet, ITA

ie. Lugariana LH
RBSH, esteet, FIN

ei. Priton Uvroj
budj, koulu, RUS

ee. Priton Tihovana
budj, koulu, RUS