Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Adamowo Yemn

Adamowo Yemn ”Adam” (rek.nro VH22-039-0014)
rautias 164 cm, budjonny, ori
synt. 02.04.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 110 cm

Adam on luonteeltaan hieman orimainen ja vaativa. Karsinassa se on kova lusmuilemaan ja huonoina päivinään saattaa jopa näykkiä. Ei ihan aloittelijoiden hoidettavaksi. Ratsastaessa aluksi kokeilee, josko ratsastaja antaisi laiskotella. Hieman myös säpsy, säpsähtelee kaikkia rasauksia ja joskus myös omia mörköjään. Kauniit liikkeet, kunhan ratsastaja osaa niitä vaatia. Esteillä on melko kova kieltämään, etenkin erikoisesteitä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta http://ransu.kuvat.fi/lisenssi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ8104937%
KRJ7127725%

Jälkeläiset

29.11.2023 ori Gallow Yemn (e. Chelmya Yemn)
16.03.2023 tamma Kaleida Yemn (e. Holba Yemn)

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Garnave Rewa
budj, esteet

e. Katnetsa Ion
budj, koulu

ii. Priton Gazell
budj, kenttä, RUS

ie. Wychezovina Genheit
budj, kenttä, GER

ei. Gljanets Ion
budj, kenttä

ee. Lepmets Katenka
budj, kenttä