Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Alhami Alevisa ox

Alhami Alevisa ox ”Ale” (rek.nro VH24-003-0010)
mustankimo 148 cm, arabi, tamma
synt. 23.11.2022, katso ikä
kasv. Piotr Serenzclytowa POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 120 cm

Ale on luonteeltaan ujo ja rauhallinen tamma. Se viihtyy aika paljon omineen tai parhaiden tarhakavereidensa kanssa. Uusia ihmisiä se lähestyy varauksella ja saattaa kyyhöttää karsinan perällä korvat luimussa. Ratsastaessa Ale on osaava, ahkera ja joskus jopa automaattinen. Se kuuntelee kauniisti apuja ja ohjeita, mutta on melko säpsy. Upea ratsu etenkin esteille, mutta välillä ympärillä oleva hälinä tuhoaa keskittymisen.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuut Os.Sijoitus%
ERJ14229140%
KRJ132715%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

evm-suku

i. Abdel ox 
ox, esteet, RUS

e. Kaheda fil Wadi ox 
ox, esteet, EGY

ii. Cair Sahin ox 
ox, esteet, EGY

ie. Hay Adib ox 
ox, esteet, EGY

ei. El Zahiri ox 
ox, esteet, EGY

ee. Fouad ox 
ox, esteet, POL