Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Amrirana de Delm

Amrirana de Delm ”Amri” (rek.nro VH22-034-0007)
ruunikko 159 cm, angloarabi, tamma 
synt. 09.01.2022, katso ikä
kasv. sarqquu (VRL-04374), Delmenhorst FRA
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 100 cm

Amri on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen, hieman ujokin tamma. Se ei ensimmäisenä tule katsomaan vierasta ihmistä, vaan pysyy varuillaan. Myös tarhassa Amri seuraa lauman johtajaa kuin hai laivaa. Erittäin kiltti hoitaa, seisoo lähinnä nätisti paikoillaan. Hieno hevonen niin esteille kuin kouluun, toimii lähes automaattina. Melko säpsy maastossa, kannattaa olla aina kaveri mukana varmuuden vuoksi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Elisan vapaat, kuvalisenssi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ7113847%
KRJ285120%

Jälkeläiset

20.05.2023 tamma Tonight Yemn x (i. Kozin Yemn x)
04.11.2022 tamma Pohulanka Yemn x (i. Zagan Yemn x)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Antongilii
xx, kenttä

e. Ariyya el-Salih
ox, koulu

ii. Sir Tamburlane xx
xx

ie. Shamardal xx
xx

ei. Masoud el-Salih
ox

ee. Insayya el-Salih
ox