Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Andean Yemn

Andean Yemn ”Andea” (rek.nro VH24-039-0007)
rautias 163 cm, budjonny, tamma
synt. 26.01.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Andea on luonteeltaan rauhallinen ja tyytyväinen tamma. Se tottelee kiltisti ja helposti ketä tahansa uutta hoitajaa hoitajan koosta huolimatta. Karsinassa se seisoo kuin tatti ja antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet ongelmitta. Ratsastaessa Andea koittaa aluksi laiskotella ja kesäisin yrittää mieluusti päästä nurmikkoon kiinni. Vaatii topakkaa ratsastajaa, joka jaksaa ajaa sitä eteenpäin. Varma ratsu, joka ei säikähtäisi edes pommia. Esteillä loppuu helposti vauhti kesken, koulukentällä omimmillaan, jos ratsastaja saa tammaan vauhtia päälle.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Andea kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

6-polvinen suku

i. Drogomys Yemn
budj, koulu, POL

e. Jamna Yemn
budj, esteet, POL

ii. Zapatron Ion
budj, esteet

ie. Milowa Yemn
budj, koulu, POL

ei. Priton Zevitsh
budj, esteet, RUS

ee. Zofiowka Yemn
budj, esteet, POL