Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Ares Yemn xx

Ares Yemn xx ”Ares” (rek.nro VH23-006-0102)
rautias 165 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 16.05.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 150 cm

Ares on luonteeltaan hieman tammamainen ja varautunut. Se ei mielellään ota lähelleen vieraita ihmisiä tai varsinkaan hevosia. Hoitotilanteissa haluaa koko ajan tietää, mitä tapahtuu. Jos hoitaja ei tee äkkiliikkeitä, kaikki sujuu mallikkaasti. Ratsastaessa melko herkkä ja reipas. Ei kuumu, mutta saattaa säpsyä kaikkia yllättäviä rasauksia tai esimerkiksi katsomosta kantautuvia ääniä. Keskittyy rauhallisesti radalla.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Ares kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Mielec Yemn xx
xx, esteet, POL

e. Laka Yemn xx
xx, esteet, POL

ii. Chagal Renne xx
xx, esteet, RUS

ie. Sunday Player
xx, esteet, GBR

ei. Churchill xx
xx, esteet, GBR

ee. Sunday Player
xx, esteet, GBR