Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Assault Yemn x

Assault Yemn x ”Asa” (rek.nro VH23-034-0005)
rautiaankimo 154 cm, angloarabi, ori
synt. 13.01.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 120 cm

Asa on luonteeltaan utelias ja energinen ori. Sen kanssa pärjää rempseä aloittelevakin heppatyttö, jos uskaltaa pitää vähän kuria. Asa on melko eläväinen, muttei missään nimessä ilkeä. Tarhassa koittaa aina pomottaa muita, siinä onnistumatta. Ratsastaessa energinen ja kuumuu melko helposti. Kuumuessaan alkaa vauhti lisääntyä ja ilopukkeja lentää. Maastossa melko varma, mutta jos kaverit rynnii pakoon, on Asa mukana.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuut Os.Sijoitus%
ERJ6155538%
KRJ181464%

Jälkeläiset

16.05.2024 tamma Anasazi Yemn x (e. Seinfeld Yemn x)
08.12.2023 tamma Nyad Yemn x (e. Lisow Yemn x)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Mielec Yemn xx
xx, esteet, POL

e. Terespol Yemn ox
ox, esteet, POL

ii. Chagal Renne xx
xx, esteet, RUS

ie. Sunday Player
xx, esteet, GBR

ei. Kitos ox
ox, esteet

ee. Fakiha
ox, esteet