Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Asmus Yemn

Asmus Yemn ”Asmus” (rek.nro VH22-048-0031)
ruunikko 174 cm, westfalen, ori
synt. 29.08.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. grand prix, re. 130 cm

Asmus on luonteeltaan erittäin ruunamainen ori. Se ei turhia hötkyile, vaan koittaa päästä aina mahdollisimman helpolla. Erittäin kiltti ja helppo hoitotilanteissa, sopii myös aloittelijan käsiteltäväksi. Ratsastaessa aluksi kokeilee, josko ratsastaja antaisi sen laiskotella. Maastovarma, säikähtäessäänkin vain jähmettyy paikalleen. Kauniit liikkeet, mutta mitään ei anna ilmaiseksi. Esteillä hieman kömpelö.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

Asmus kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Blonie Yemn
westf, esteet, POL

e. Kungsby Varna
westf, koulu, NLD

ii. Reszel Yemn
westf, koulu, POL

ie. GLA Glamlight
westf, esteet, SWI

ei. Valentino von Lark
RHLD, koulu, GER 
KTK-II KRJ-I

ee. Rowandell Adelaide
KWPN, koulu, NLD