Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Augustowo Yemn

Augustowo Yemn ”Aukusti” (rek.nro VH22-015-0035)
ruunikko 159 cm, russian-based sport horse, ori
synt. 02.05.2022
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. titiuu (VRL-10361) Halluharjantila FIN

Aukusti on luonteeltaan melko laiska, hoitaessa vähän äksy. Koittaa vetkutella töihin lähtöä ja saattaa hoitaessa olla hyvinkin hankala. Ei pidä yhtään satulavyöstä, hampaiden kanssa tarkkana. Saattaa kokeilla pienempää ratsastajaa muka säikkymällä ja laiskottelemalla. Esteillä ja maastossa yleensä herää. Maastossa saattaa säpsyä ja joitain erikoisesteitä voi karttaa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-10444.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Radun Yemn
RBSH, esteet, POL

e. Wielkie Yemn
RBSH, esteet, POL

ii. Agamemnon xx
xx, esteet, GBR

ie. Aksinya
don, esteet, RUS

ei. Babar Rhel x
x, esteet, RUS

ee. Marquisse
don, esteet, RUS