Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Avenue Yemn

Avenue Yemn ”Ave” (rek.nro VH23-266-0001)
ruunikko 158 cm, anglo-argentino, tamma
synt. 12.02.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. helppo A, re. 100 cm

Ave on luonteeltaan melko tammamainen ja oman arvonsa tunteva. Ei pidä yhtään vieraista ihmisistä tai hevosista, pääasiassa annetaan hoidettavaksi vain omalle hoitajalleen. Ratsastaessa melkoinen säpsy, näkee myös omia mörköjään. Usein radalla suoritus menee pilalle liian stressin takia. Rakastaa myös uittamista, kuljetus vaikeaa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ311331%
KRJ363724%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Dolgie Yemn xx
xx, esteet, POL

e. Glewice Yemn
anglo-arg, koulu, POL

ii. Sierra Neymar xx
xx, esteet, ITA

ie. Santa Libre Est
ISH, esteet

ei. Quiere Ir
anglo-arg, esteet

ee. La Sombra Vanda 
anglo-arg, esteet