Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Barracuda Yemn xx

Barracuda Yemn xx ”Barra” (rek.nro VH23-006-0245)
ruunikko 165 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 13.11.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Barra on luonteeltaan vauhdikas, mutta kiltti formula. Joskus se saattaa olla oikea jyrä, minkä takia ei ihan pienempien käsiteltäväksi. Toimii hyvin niin este, kuin kouluradoillakin. Ratsastettaessa vauhdikas ja esteillä ja maastossa kuumuessaan vieläkin vauhdikkaampi. Lähes maastovarma, jotain pieniä pomppuja saattaa tehdä, muttei näe mörköjä. Esteillä kieltämisen sijaan pieneen menneet mitoitukset kiertää.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Barra kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Helping Out
xx, koulu

e. Pinophy xx
xx, esteet, POL

ii. Desert Shiver
xx, laukat, GBR

ie. Willywonka
xx, laukat, GBR

ei. Gnetophy xx
xx, esteet, RUS

ee. Ginkgoa xx
xx, esteet, GBR