Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Valmaryan Baverna

Valmaryan Baverna ”Bave” (rek.nro VH22-015-0023)
voikko 154 cm, russian-based sport horse, tamma 
synt. 26.03.2022, katso ikä
kasv. Launi (VRL-12379), Valmarya NZL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 120 cm

Bave on luonteeltaan vauhdikas, mutta kiltti formula. Joskus se saattaa olla oikea jyrä, minkä takia ei ihan pienempien käsiteltäväksi. Toimii hyvin niin este, kuin kouluradoillakin. Ratsastettaessa vauhdikas ja esteillä ja maastossa kuumuessaan vieläkin vauhdikkaampi. Lähes maastovarma, jotain pieniä pomppuja saattaa tehdä, muttei näe mörköjä. Esteillä kieltämisen sijaan pieneen menneet mitoitukset kiertää.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva (Pro license).

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ10165944%
KRJ8153959%

Jälkeläiset

09.11.2023 ori Equalizer Yemn (i. Cisewo Yemn)
07.05.2023 tamma Sola Yemn (i. Motaniec Yemn)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Mere Auri-El
RBSH, esteet, FIN

e. Bayna BRA 
at, koulu

ii. Akatosh
xx, esteet, USA
KTK-III, ERJ-III

ie. Hanrel
at, kenttä, RUS

ei. Elys II
at
KTK-III

ee. Baal-Hadad
at
KTK-III