Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Beringia Yemn

Beringia Yemn ”Bera” (rek.nro VH24-100-0003)
tummanruunikko 164 cm, wielkopolski, tamma
synt. 28.02.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Bera on luonteeltaan kiltti, mutta hieman epävarma. Yksinolosta tamma ei tykkää yhtään ja alkaa hermoilemaan, joten aina kaverin kanssa tarhassa tai tallissa. Ratsastaessa reipas ja kuuliainen, mutta hieman säpsy. Ketterä esteradalla, tarpeeksi eteenpäin ajettuna ei pelkää erikoisesteitä. Kiltti hoitaa, rakastaa uittamista ja pesua.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Bera kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Pozcopek Yemn
wielk, esteet, POL

e. Bloodline Yemn
wielk, esteet, POL

ii. Szybki Desouk
wielk, koulu, FIN

ie. Malgosia Ion
wielk, esteet 

ei. Czyzew Yemn
wielk, esteet, POL

ee. Swiebodza Yemn
wielk, koulu, POL