Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Valmaryan Zorbette

Valmaryan Zorbette ”Bette” (rek.nro VH22-015-0022)
rautiaankimo 157 cm, russian-based sport horse, tamma 
synt. 13.03.2022, katso ikä
kasv. Launi (VRL-12379), Valmarya NZL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 130 cm

Bette on luonteeltaan melko reipas ja iloinen tamma. Se odottaa aina uteliaana korvat hörössä häntä hakemaan tulevaa ihmistä. Bette tykkää kovasti seurasta ja onkin aina muiden ihmisten tai hevosten lähellä. Ratsastaessa Bette näyttää välillä vähän tammamaisuuttaan ja joskus pitää jopa hieman showta päällä. Kauniit kevyet liikkeet ja hyvä hyppytyyli, kunhan radalla tai kulmissa ei ole mitään, mikä ei häntä miellyttäisi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva (Pro license).

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ8198233%
KRJ383432%

Jälkeläiset

01.10.2023 ori Branson Yemn (i. Lenarty Yemn xx)
07.04.2023 tamma Wacan Yemn (i. Kartno Yemn xx)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Zoran
tersk, kenttä, RUS

e. Zylbella x
x, kenttä, DEN

ii.  Zworszav
tersk

ie. Veselina
tersk

ei. Haskill x
x

ee. Zarina x
x