Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Betty v. Deserect

Betty v. Deserect ”Betty” (rek.nro VH23-021-0010)
voikonkimo 165 cm, trakehner, tamma
synt. 29.04.2022, katso ikä
kasv. Greg Porver GER
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Betty on luonteeltaan pirteä ja ahkera tamma. Betty on aina valmiina lähtemään töihin ja tekee työnsä suurella intohimolla. Hoitaessa tamma on pääosin kiltti, mutta takajalkojen kanssa kannattaa olla tarkkana. Ratsastaessa Betty on melko tammaminen ja saattaa alkaa hyppiä. Askeliltaan reipas ja tarmokas, yrittää aina parhaansa. Hieno kilpahevonen upealla työmotivaatiolla, mutta kuljetus saattaa laittaa Bettyn fiiliksen pomppailemaan.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ133312636%
KRJ173027%

Jälkeläiset

27.11.2023 tamma Kalifat Yemn (i. Aserdahl)
27.02.2023 tamma Afterlife Yemn (i. Schäffer Reim)

Sukutaulu

evm-suku

i. Blumenschein
trak, esteet, GER

e. Sommernact
trak, esteet, GER

ii. ATR Weiss
trak, esteet, GER

ie. ETF Palasma
trak, esteet, GER

ei. Gebrüder
trak, esteet, GER

ee. Gema
trak, esteet, GER