Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Slubice Yemn

Slubice Yemn ”Bice” (rek.nro VH22-021-0125)
mustanruunikko 167 cm, trakehner, tamma
synt. 02.07.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 150 cm

Bice on luonteeltaan kiltti ratsu niin lapsille kuin aikuisillekin. Bice on erittäin vaivaton käsitellä ja se sopii hyvin ensimmäiseksi hoitohevoseksi. Ratsastaessa Bice on varma, mutta saattaa kokeilla aluksi, kuinka paljon tämän ratsastajan kanssa saa laiskotella. Erittäin maasto- ja erikoisestevarma hevonen, sopii hyvin myös vetämään isompaa maastoporukkaa. Kouluratsastukseen liikkeet eivät meinaa riittää, mutta esteillä tamma laittaa parastaan. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta http://ransu.kuvat.fi/lisenssi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ6146033%
KRJ643132%

Jälkeläiset

28.10.2023 tamma Espookys Yemn (i. Tatary Yemn)

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Speyburn Del
trak, esteet, GER

e. Ibanawa Yemn
wielk, koulu, POL

ii. Robbie Burns
trak, esteet

ie. Einfall Sharlene
trak, esteet, GER

ei. Impreza Rewa
trak, koulu, FIN

ee. Nabilaj Yemn
wielk, esteet, POL