Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Bieciny Yemn

Bieciny Yemn ”Bieci” (rek.nro VH22-090-0027)
ruunikko 164 cm, anglo-trakehner, tamma
synt. 03.05.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 140 cm

Bieci on luonteeltaan hieman tammamainen jästipää. Se ei halua missään nimessä vieraita hevosia lähelleen ja takajalkojen kanssa on oltava tarkkana. Maastossa melko säpsy, kannattaa olla kaveri mukana. Ratsastaessa ei tee mitään, jossei satu huvittamaan. Useita ratoja on mennyt ihan mönkään vain sen takia, ettei jukuri tamma ole suostunut edes yrittämään.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-10444.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ93211137%
KRJ855225%

Jälkeläiset

04.02.2024 ori Camote Yemn (i. Brooklyn Yemn)

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Gajeci Yemn
anglo-trak, esteet, POL

e. Illeroya HAH
anglo-trak, esteet

ii. Skijar Rewa x
x, koulu 

ie. Sierra Migaia
anglo-trak, esteet, ITA

ei. Rowandell Vaxley
anglo-trak, esteet

ee. Love Is Illusion
trak, koulu