Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Grabina Yemn

Grabina Yemn ”Bina” (rek.nro VH22-021-0097)
ruunikonkirjava 162 cm, trakehner, tamma
synt. 06.05.2022
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. titiuu (VRL-10361) Halluharjantila FIN

Bina on luonteeltaan kiltti ja kuuliainen tamma, joka tosin pahoina päivinään voi olla oikea riesa. Hyvinä päivinään tekee kaiken mitä pyydetään ja hieman enemmänkin. Toimii hyvin niin kouluratsastuksen parissa kuin esteillä, riippuen ihan tamman omasta miellyttämishalusta. Herkkä ratsastettava, mutta kuumuu melko nopeasti, jolloin voi alkaa pukittelemaan.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Aserdahl
trak, koulu, GER

e. Grimme
trak, koulu, GER

ii. Rashidas
trak, koulu, GER

ie. Famirah
trak, kenttä, GER

ei. Herzog
trak, esteet, GER

ee. Requiema
trak, koulu, GER