Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Blindspot Yemn

Blindspot Yemn ”Blinda” (rek.nro VH23-039-0080)
ruunikko 162 cm, budjonny, ori
synt. 13.09.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 90 cm

Blinda on luonteeltaan hyväkäytöksinen ja älykäs ori. Blinda rakastaa omia ihmisiään ja seuraa heitä vaikka maailman ääriin. Hyvinä päivinä Blinda koittaa lähes automaattina ennakoida hoitajan tai ratsastajan toiveita, jolloin sen kanssa touhuaminen on maailman parasta. Huonoina päivinä Blindan saaminen edes karsinasta ulos on tuskan takana. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Blinda kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Zoniow Yemn
budj, koulu, POL

e. Bogumia Yemn
budj, koulu, POL

ii. Dreamhack
budj, koulu

ie. Tomorrowland
budj, koulu

ei. Migayushchiy
budj, koulu

ee. Shernets Gcelle
budj, koulu, RUS