Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Bliss Yemn

Bliss Yemn ”Bliss” (rek.nro VH23-015-0056)
ruunikko 165 cm, russian-based sport horse, tamma
synt. 05.09.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 140 cm

Bliss on luonteeltaan kiltti ja hyväluonteinen tamma. Bliss on usein myös lasten ja aloittelijoiden suosikki, sillä sen kanssa on helppo toimia. Ratsastaessa Bliss saattaa aluksi aika paljon laiskotella ja kokeilla, kuinka helpolla saa vetää tämän ratsastajan kanssa. Esteillä tamma piristyy, mutta ottaa rauhallisesti jokaisen esteen. Ihanteellinen kilpailuhevonen, joka on helppo kuljettaa, käyttäytyy aina hyvin ja tulee toimeen vieraiden ihmisten ja hevosten kanssa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Bliss kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

noin 8-polvinen suku

i. GW Fawcett
xx, esteet, NLD

e. Tuchorza Yemn
RBSH, koulu, POL

ii. Marwoolaf Ring xx 
xx, kenttä, GBR 
KERJ-I, ERJ-II

ie. Dame Blanche xx
xx, esteet

ei. Sierra Leone Ion x
x, koulu

ee. Wolina Yemn
RBSH, koulu, POL