Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Blonie Yemn

Blonie Yemn ”Blonie” (rek.nro VH22-048-0015)
ruunikonkimo 173 cm, westfalen, ori
synt. 05.05.2022
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. S (VRL-00329), Ionic

Blonie on luonteeltaan oikein kiltti ja rauhallinen ori. Se pysyttelee mielummin hieman omissa oloissaan, eikä kaipaan pahemmin niin muiden hevosten, kun ihmisten seuraa. Mieletön estetykki isoille radoille, ei kiellä eikä vauhti lopu kesken. Pysyy hyvin myös hieman pienemmän ratsastajan alla, ei kuumu eikä temppuile.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-11983. 

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Reszel Yemn
westf, koulu, POL

e. GLA Glamlight
westf, esteet, SWI

ii. Weistucker
westf, esteet, GER

ie. Dahlia G
westf, koulu, GER

ei. Rockabye
westf, esteet, GER

ee. Phoenix Tocher
westf, kenttä, SWI

Jälkeläiset

29.08.2022 ori Asmus Yemn (e. Kungsby Varna)