Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Bloodline Yemn

Bloodline Yemn ”Bloodi” (rek.nro VH23-100-0005)
ruunikko 167 cm, wielkopolski, tamma
synt. 16.02.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 150 cm

Bloodi on luonteeltaan vauhdikas, mutta kiltti formula. Joskus se saattaa olla oikea jyrä, minkä takia ei ihan pienempien käsiteltäväksi. Toimii hyvin niin este, kuin kouluradoillakin. Ratsastettaessa vauhdikas ja esteillä ja maastossa kuumuessaan vieläkin vauhdikkaampi. Lähes maastovarma, jotain pieniä pomppuja saattaa tehdä, muttei näe mörköjä. Esteillä kieltämisen sijaan pieneen menneet mitoitukset kiertää.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-10444.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ233113440%
KRJ212015%

Jälkeläiset

28.02.2024 tamma Beringia Yemn (i. Pozcopek Yemn)

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Czyzew Yemn
wielk, esteet, POL

e. Swiebodza Yemn
wielk, koulu, POL

ii. Bresow Yemn
trak, esteet, POL

ie. Inina Yemn
wielk, esteet, POL

ei. Kawalarz Ion
wielk, esteet

ee. Ornityka Ion
wielk, koulu