Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Bogumia Yemn

Bogumia Yemn ”Bogu” (rek.nro VH22-039-0045)
ruunikko 165 cm, budjonny, tamma
synt. 30.10.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 100 cm

Bogu on luonteeltaan kiltti, mutta hieman kuuma tamma. Vieraita kohtaan Bogu on epävarma ja saattaakin näyttää luotaantyöntävältä luimistellessaan karsinansa perällä. Oppii kyllä helposti luottaa ihmiseen ja kiintyy omistajiinsa ja hoitajiinsa. Toimii hienosti niin koulupuolella kuin esteilläkin ja sopii hyvin myös napakan, mutta hieman aloittelijamman käsiin.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Tiia Puotsaari.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ574030%
KRJ1566035%

Jälkeläiset

13.09.2023 ori Blindspot Yemn (i. Zoniow Yemn)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Migayushchiy
budj, koulu

e. Shernets Gcelle
budj, koulu, RUS

ii. Rastieldov
budj, laukat

ie. Magaiyeroiva
budj, laukat

ei. Dobronravov RUS
budj, koulu, RUS

ee. Shernets Vlatika 
budj, koulu, RUS