Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Bolimowa Yemn xx

Bolimowa Yemn xx ”Bolia” (rek.nro VH22-006-0172)
mustanruunikko 168 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 15.09.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Bolia on luonteeltaan rauhallinen ja hyväluonteinen yleishevonen. Soveltuu mainiosti niin kouluun kuin esteille ja pysyy hyvin myös aloittelijan käsissä. Hoitaessa seisoo lähinnä nätisti paikallaan, pitää lapsista. Ratsastaessa vähän laiska ja herääminen kestää välillä tosi kauan. Yrittää aina parhaansa. Maastossa saattaa säpsyä, jos maastokaverikin säpsyy. Esteillä varma hyppääjä, isompia saattaa alkaa kieltämään.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ7114144%
KRJ10177138%

Jälkeläiset

05.12.2023 tamma Segura Yemn xx (i. Delm’s Shadowhunter)

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Dallas McLure Ion xx
xx, esteet

e. Siemia Yemn xx
xx, esteet, POL

ie. Faith McLure Ion xx
xx, yleis

ei. Sierra Behane xx
xx, esteet, ITA

ee. Sierra Novelle xx
xx, esteet, ITA