Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Borgen Yemn

Borgen Yemn ”Borgen” (rek.nro VH23-021-0347)
musta 168 cm, trakehner, ori
synt. 20.11.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. grand prix, re. 100 cm

Borgen on luonteeltaan orimainen ja melko haastava käsiteltävä. Pahoina päivinään oikea hirviö mihin ei kukaan haluaisi koskea, hyvinä päivinä oikea enkeli. Isottelun lisäksi Borgen tuntee oman arvonsa ja on nirso myös ruuan suhteen. Ratsastaessa on herkkä ja kuuliainen varustettuna kauniilla ja lennokkailla liikkeillä. Estepuolella kuumuu ja alkaa pukittelemaan.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro. 

Kilpailutulokset

Borgen kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Wareham Lorenz
trak, koulu, GER

e. Zegrowa Yemn
trak, koulu, POL

ii. Fallout v. Helmwald
trak, koulu, GER 
VIR MVA Ch, KTK-I, KRJ-I, YLA-II

ie. Lilystem NON
trak, koulu

ei. Dapromise HAH
trak, koulu

ee. Ciemina Yemn
westf, koulu, POL