Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Bourdain Yemn

Bourdain Yemn ”Borre” (rek.nro VH23-048-0041)
rautiaankimo 169 cm, westfalen, ori
synt. 29.04.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 150 cm

Borre on luonteeltaan kiltti ja tottelevainen ori. Välillä innostuessaan se voi olla sählä ja turhan päällekäyvä. Antaa hyvin käsitellä pienemmänkin hoitajan. Ratsastaessa tarmokas, saa aika paljon rauhoitella. Parhaiten toimii esteillä, varma hyppääjä, joka ei pelkää erikoisesteitä. Kuumuessaan voi heittää muutamat ilopukit.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuut Os.Sijoitus%
ERJ192411438%
KRJ071450%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Carabas Grey
westf, koulu, DEN

e. Galiny Yemn
westf, esteet, POL

ii. Cold Cold Heart
westf, koulu, GER

ie. Indigo Fine
westf, koulu

ei. Weistucker
westf, esteet, GER

ee. Dahlia G
westf, koulu, GER