Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Branson Yemn

Branson Yemn ”Branson” (rek.nro VH23-015-0054)
rautias 169 cm, russian-based sport horse, ori
synt. 01.10.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 150 cm

Branson on luonteeltaan erittäin rauhallinen ja kiltti. Suuresta koosta huolimatta myös lasten suosikki. Pitää kovasti herkuista ja rapsutuksista. Ratsastaessa hieman laiska ja saa olla koko ajan ajamassa eteenpäin. Maastossa ja esteillä hieman virkoaa. Ei pelkää erikoisesteitä eikä säpsy maastossa. Upea kilpahevonen esteille.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Branson kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

08.05.2024 ori Pachacuti Yemn (e. Tomislawa Yemn)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Lenarty Yemn xx
xx, esteet, POL

e. Valmaryan Zorbette
RBSH, esteet, NZL

ii. Chagal Renne xx
xx, esteet, RUS

ie. Swiftflash xx
xx, koulu, GBR

ei. Zoran
tersk, kenttä, RUS

ee. Zylbella x
x, kenttä, DEN