Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Brooklyn Yemn

Brooklyn Yemn ”Brooklyn” (rek.nro VH23-090-0009)
musta 171 cm, anglo-trakehner, ori
synt. 10.03.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 160 cm

Brooklyn on luonteeltaan melko laiska, hoitaessa vähän äksy. Koittaa vetkutella töihin lähtöä ja saattaa hoitaessa olla hyvinkin hankala. Ei pidä yhtään satulavyöstä, hampaiden kanssa tarkkana. Saattaa kokeilla pienempää ratsastajaa muka säikkymällä ja laiskottelemalla. Esteillä ja maastossa yleensä herää. Maastossa saattaa säpsyä ja joitain erikoisesteitä voi karttaa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ252714037%
KRJ0000%

Jälkeläiset

04.02.2024 ori Camote Yemn (e. Bieciny Yemn)
24.01.2024 tamma Indigenous Yemn (e. Bodni Yemn)

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Akopane Yemn xx
xx, esteet, POL

e. Opatowa Yemn
trak, koulu, POL

ii. Sorediel Yemn xx
xx, esteet, POL

ie. DLHS Alamo Dancer
xx, esteet, GBR

ei. Dapromise HAH
trak, koulu

ee. Sabreina Yemn
trak, koulu, POL