Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Budy Yemn x

Budy Yemn x ”Budy” (rek.nro VH22-034-0052)
ruunikko 161 cm, angloarabi, ori
synt. 06.09.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 120 cm

Budy on luonteeltaan hieman pelokas ja arka. Se yleensä vain luimistelee karsinan päädyssä ja suhtautuu vieraisiin ihmisiin ja hevosiin hieman varauksella. Ratsastaessa Budy on kuuliainen ja herkkä, mutta hyvinkin säpsy. Budyn kanssa saa olla tarkkana äkkiliikkeiden kanssa, säikähtäessään saattaa reagoida miten vain. Niin kouluun kuin esteillekin, radalla keskittyy ja tekee parhaansa. Esteillä ottaa rauhallisesti, mutta saattaa kieltää usein.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ1567030%
KRJ362832%

Jälkeläiset

29.03.2024 ori Pacay Yemn x (e. Gilow Yemn x)
28.11.2023 tamma Atypical Yemn x (e. Hamera Yemn x)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Sikiyn
ox, koulu

e. Sangria 51
xx, esteet

ii. Asfnei ox
ox, koulu

ie. Eernata ox
ox, laukat

ei. Feels Basic xx
xx, laukat

ee. Greyworlding xx
xx, laukat