Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Camp Sun xx

Camp Sun xx ”Campa” (rek.nro VH23-006-0230)
rautias 161 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 16.02.2023, katso ikä
kasv. Catharine Shelley GBR
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. grand prix, re. 90 cm

Campa on luonteeltaan erittäin miellyttämishaluinen ja kiltti tamma. Se on oikea koko perheen suosikki, osaava ja helppo käsitellä perheen pienempienkin heppatyttöjen. Toimii hyvin niin esteillä kuin koulussakin ja voisi luokitella melkein automaattiponiksi. Melko maastovarma, ei nää omia mörköjä, mutta saattaa lähteä maastokavereiden mukaan. Saattaa hieman kuumua, mutta siitä on luvassa vain kovempaa vauhtia.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuut Os.Sijoitus%
ERJ864333%
KRJ283312449%

Jälkeläiset

22.02.2024 ori Mazatec Yemn xx (i. Hegemond xx)

Sukutaulu

evm-suku

i. Mescal xx
xx, koulu, GBR

e. Coria xx
xx, koulu, GBR

ii. Tool xx
xx, koulu, GBR

ie. Fearn xx
xx, laukat, GBR

ei. Sight & Sound xx
xx, laukat, GBR

ee. Calumista xx
xx, koulu, GBR