Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Capadi Yemn

Capadi Yemn ”Capa” (rek.nro VH23-039-0036)
ruunikko 162 cm, budjonny, ori
synt. 24.04.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 130 cm

Capa on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen ori. Hoitotilanteissa ihanteellinen, seisoo nätisti paikallaan ja antaa kenen tahansa suorittaa hoitotoimenpiteet. Ratsastaessa hieman laiska, mutta maastossa ja esteillä herää. Loistava hyppytyyli ja kunnon verryttelyn jälkeen tarpeeksi vauhtia. Ottaa jokaisen ylityksen rauhallisesti ja keskittyy siihen, ettei puomi putoaisi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ10186941%
KRJ3103735%

Jälkeläiset

01.03.2024 ori Caral Yemn (e. Zejneba Ionnaja)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Zoniow Yemn
budj, koulu, POL

e. Kepinka Yemn
budj, esteet, POL

ii. Dreamhack
budj, koulu

ie. Tomorrowland
budj, koulu

ei. Kolykhay
budj, esteet, POL

ee. Sgorra Magiya
budj, koulu, POL