Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Caral Yemn

Caral Yemn ”Caral” (rek.nro VH24-039-0010)
rautias 162 cm, budjonny, ori
synt. 01.03.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 100 cm

Caral on luonteeltaan oriksi erittäin kiltti ja kuuliainen. Sen kanssa tulee toimeen pienempikin ratsastaja. Esteillä kieltää paljon ja onkin enemmän koulupainotteinen. Taipuu kauniisti ja herkästi. Pelkää vettä kuollakseen, jonka takia en suosittele maastoesteille lainkaan.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Caral kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Capaldi Yemn
budj, esteet, POL

e. Zejneba Ionnaja
budj, koulu

ii. Zoniow Yemn
budj, koulu, POL

ie. Kepinka Yemn
budj, esteet, POL

ei. Krasavets Ion
budj, kenttä

ee. Zavesa Ion
budj, koulu