Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Carme

Carme ”Carme” (rek.nro VH23-083-0013)
rautias 146 cm, criollo, tamma
synt. 11.03.2023, katso ikä
kasv. Catharine Shelley GBR
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 90 cm

Carme on luonteeltaan melko tammamainen. Se ei pahemmin pidä lapsista ja sen karsinaan on mentävä aina yksi kerrallaan. Kiintyy omaan hoitajaansa jonkin ajan kuluttua, jolloin hoitotoimenpiteet on helpompia. Ratsastaessa melko herkkä, mutta reipas jo alusta alkaen. Huonoina päivinä on lähes mahdotonta maastoilla, koska vihreitä mörköjä on jokaisen puun takana. Esteillä kuumuu helposti, jolloin alkaa pudotella.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ10103263%
KRJ192737%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

evm-suku

i. Cuervo Saura
cri, karja, ARG

e. Manuela Ciras
cri, karja, ARG

ii. Torrent
cri, karja, ARG

ie. Rahma
cri, karja, ARG

ei. Porque te vas
cri, karja, ARG

ee. Escamilla
cri, karja, ARG