Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Cayuga Yemn

Cayuga Yemn ”Caya” (rek.nro VH24-039-0009)
rautias 162 cm, budjonny, tamma
synt. 20.02.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 140 cm

Caya on luonteeltaan hieman ujo tamma. Se viihtyy parhaiten omien tarhakavereiden kanssa, mutta vieraita hevosia se lähestyy suurella varauksella. Caya on melko säpsy kaikille äänille ja yllätyksille. Sen kanssa täytyy olla melko valppaana, sillä Caya lähtee helposti säikähtäessään käsistä karkuun. Ratsastaessa säikkyminen jatkuu, mutta muutoin tamma on melko herkkä ja kuuliainen. Hellällä kädellä ja pohkeella, Caya saattaa osoittaa mieltään liian vahvojen apujen takia. Laskelmoiva estetykki. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta vrl-00139.

Kilpailutulokset

Caya kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Peeky Yemn
budj, esteet, POL

e. Sanice Yemn
budj, esteet, POL

ii. Dramino Yemn
budj, esteet, POL

ie. Locienica Yemn
budj, esteet, POL

ei. Priton Yever
budj, esteet, RUS

ee. Priton Dlarneta
budj, esteet, RUS