Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Chantrea Ionnaja

Chantrea Ionnaja ”Chantre” (rek.nro VH23-020-0007)
ruunikko 161 cm, tersk, tamma
synt. 14.01.2023, katso ikä
kasv. Sirpa (VRL-00329), Ionic
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 120 cm

Chantre on luonteeltaan kiltti kaikkien kaveri, joka nauttii toisten hevosten tai ihmisten seurasta. Hoitaessa kiltti, mutta suitsien laitto usein hankalaa. Ratsastaessa aluksi saattaa vähän kokeilla, laiskotella tai steppailla. Maastossa säpsyy vain, jos joku maastokaverikin niin tekee. Esteillä hyvä hyppytyyli, mutta kuumuessaan alkaa pudottelemaan. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ13239339%
KRJ942748%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

noin 5-polvinen suku

i. Rovesnik Ion 
tersk, kenttä

e. Charna Ion
tersk, esteet

ii. Ruletka Ion
tersk, koulu

ie. Sbislava Ion
tersk, kenttä

ei. Crius Ion
tersk, esteet

ee. Chanel Ion
tersk, esteet