Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Chelmya Yemn

Chelmya Yemn ”Chelma” (rek.nro VH22-039-0039)
rautias 165 cm, budjonny, tamma
synt. 03.09.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 110 cm

Chelma on luonteeltaan melko energinen, mutta kaikkien käsiteltävissä oleva. Se on pieni mutta pippurinen ja aina pomottamassa muita tarhassa, mistä ei millään viitsisi lähteä. Koulu on ehdottomasti tamman laji, kunhan saa vähän puolipidätteillä rauhoiteltua. Lähes automaatti koulussa. Erittäin maastovarma ja ihana, reipas maastokaveri. Esteistä ei pahemmin tykkää, vaan kuumuu nopeasti ja alkaa juoksemaan esteiden ohi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-11983.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ1175235%
KRJ7106327%

Jälkeläiset

29.11.2023 ori Gallow Yemn (i. Adamowo Yemn)

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Priton Wolotoj
budj, esteet, POL

e. Winniki Yemn
budj, koulu, POL

ii. Priton Wolferine
budj, esteet, RUS 
ERJ-II, KTK-III

ie. Priton Klavdiya
budj, kenttä, RUS

ei. Priton Uvroj
budj, koulu, RUS

ee. Wica Yemn
budj, esteet, POL