Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Ricochet Yemn

Ricochet Yemn ”Chet” (rek.nro VH23-020-0061)
mustankimo 156 cm, tersk, ori
synt. 08.10.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 120 cm

Chet on luonteeltaan vauhdikas ja menevä. Varma maastokaveri yhdessä kuin erikseenkin. Jarrut ovat välillä pahasti hukassa, etenkin isoilla esteillä. Ketterä ja nopea. Hoitaessa kiltti, mutta turhan sählä. Chet on kokeneemman, vauhtia pelkäämättömän suosikki.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Chet kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Leonidartjom
tersk, esteet, POL

e. Irene-Krzys
tersk, esteet, POL

ii. Isakov RUS
tersk, esteet, RUS

ie. Jekima
tersk, esteet, RUS

ei. Krzysztof IV
tersk, kenttä, POL

ee. Kieślowskaja
tersk, esteet, POL