Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Chetro Yemn

Chetro Yemn ”Chetro” (rek.nro VH24-100-0004)
tummanruunikko 170 cm, wielkopolski, ori
synt. 20.03.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 100 cm

Chetro on luonteeltaan vauhdikas ja kuuma ori. Vain kokeneemmille hoitajille sekä ratsastajille. Hoitotilanteissa jekkuilee usein ja suitsien laitto on välillä ison taistelun takana. Huonoina päivinä Chetro saattaa myös jyrätä, mihin pitää osata varautua. Ratsastaessa vauhtia riittää ja kuumuminen tapahtuu usein nopeasti. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta http://ransu.kuvat.fi/lisenssi.

Kilpailutulokset

Chetro kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Czyzew Yemn
wielk, esteet, POL

e. Zelazowa Yemn
wielk, koulu, POL

ii. Bresow Yemn
trak, esteet, POL

ie. Inina Yemn
wielk, esteet, POL

ei. Kawalerowie Ion
wielk, esteet

ee. Trezielina Ion
wielk, koulu