Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Chimor Yemn x

Chimor Yemn x ”Chimor” (rek.nro haetaan)
rautias 162 cm, angloarabi, ori
synt. 05.01.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 90 cm

Chimor on luonteeltaan melko rauhallinen ja omissa oloissaan pitäytyvä ori. Se on kumminkin hyväluonteinen, mutta ei pidä pahemmin seurasta. Hoitotilanteissa vain osaavampiin käsiin varmuuden vuoksi. Ratsastaessa ori on herkkä ja kuuliainen, joskus pahoina päivinä hyvinkin laiska. Kauniit liikkeet, kunhan orin saa kunnolla heräämään. Maastovarma, mutta saattaa hermostua liian lähellä olevista kavereista. Esteillä kuumuu ja alkaa kieltämään melko helposti.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

Chimor kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Speedy Flowerpassion
xx, koulu

e. Zabna Yemn x
x, esteet, POL

ii. Indiana Jones UFO
xx, laukat

ie. Passiflora MRC
xx, laukat

ei. Lancut Yemn x
x, esteet, POL

ee. Speedy Killer
x, koulu