Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Chrosnica Yemn

Chrosnica Yemn ”Chrosnica” (rek.nro VH22-015-0017)
tummanruunikko 164 cm, russian-based sport horse, tamma
synt. 07.03.2022
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. titiuu (VRL-10361) Halluharjantila FIN

Chrosnica on luonteeltaan kaikkien kaveri. Chrosnica on kaikkien suosikki, tarhakavereiden, lasten sekä aikuisten. Erittäin kiltti ja helppo hoidettava ja käsiteltävä. Ratsastaessa rauhallinen ja varma. Ei säpsy maastossa, eikä lähde mukaan maastokavereiden tempauksiin. Esteillä tiputtelee aika paljon, mutta ei kiellä. Hyppytyylinä suuret aasinloikat.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Vermyal Yemn
RBSH, koulu, POL

e. Priton Rosnatsa
budj, esteet, RUS

ii. Venoven Yemn
RBSH, koulu, POL

ie. Palmyra Yemn
RBSH, koulu, POL

ei. Priton Aatrox
budj, esteet, RUS

ee. Priton Serafina
budj, esteet, RUS