Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Chynowa Yemn

Chynowa Yemn ”Chyna” (rek.nro VH22-083-0001)
mustankimo 144 cm, criollo, tamma
synt. 16.01.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. helppo A, re. 80 cm

Chyna on luonteeltaan melko menevä, mutta herkkä tamma. Aluksi voi joutua käymään johtajuuskamppailun tamman kanssa, jonka jälkeen tamma kunnioittaa ja tottelee kuin robotti. Herkät avut ja voi alkaa pukitella, jos käyttää apuja liian epäselvästi tai liian kovin ottein. Maastossa melko diiva, joka pomppii milloin mitäkin. Esteillä kuumuu ja alkaa helposti pukittelemaan ja kieltämään.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ1133639%
KRJ9136534%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Pailemán
cri, esteet, ARG 

e. Lagunita Telsen
cri, koulu, ARG 

ii. Gauncho
cri, western, ARG

ie. Sierra Colorada
cri, western, ARG

ei. Antonioste
cri, western, ARG

ee. Grutas-Aguata
cri, western, ARG