Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Ciecha Yemn

Ciecha Yemn ”Cica” (rek.nro VH22-090-0002)
ruunikonkimo 172 cm, anglo-trakehner, tamma
synt. 10.01.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 160 cm

Cica on luonteeltaan melko tammamainen ja herkkä tamma. Cicalla on aika paljon huonoja päiviä, eikä hän pelkää näyttää niitä. Huonoina päivinä tamma sopii vain kokeneen ratsastajan tai hoitajan käsiteltäväksi. Hyvinä päivinään tamma on kuin unelmahevonen – kävelee nätisti perässä, rakastaa rapsutuksia ja harjausta sekä toimii ratsastaessa kuin unelma. Esteet on ehdottomasti Cican paras puoli. Hyvä, rauhallinen hyppytyyli ja tarkka laskelmointi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-10444.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ304216544%
KRJ432232%

Jälkeläiset

31.03.2024 tamma Cahokia Yemn (i. Ocypel Yemn)
10.04.2023 tamma Vegas Yemn (i. Scarosso Del)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Sierra Behane xx
xx, esteet, ITA

e. Pantera di Sierra
anglo-trak, koulu, ITA

ii. Behind The Mask xx
xx, kenttä, GBR

ie. Anemone xx
xx, kenttä, GBR

ei. Panteon
trak, koulu, RUS 
KTK-II

ee. Vendetta xx
xx, kenttä, GBR