Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Coldcase Yemn

Coldcase Yemn ”Coldi” (rek.nro VH23-100-0024)
ruunikko 165 cm, wielkopolski, tamma
synt. 04.10.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Coldi on luonteeltaan melko tammamainen ja herkkä tamma. Coldilla on aika paljon huonoja päiviä, eikä hän pelkää näyttää niitä. Huonoina päivinä Coldi sopii vain kokeneen ratsastajan tai hoitajan käsiteltäväksi. Hyvinä päivinään tamma on kuin unelmahevonen – kävelee nätisti perässä, rakastaa rapsutuksia ja harjausta sekä toimii ratsastaessa kuin unelma. Esteet on ehdottomasti Coldin paras puoli. Hyvä, rauhallinen hyppytyyli ja tarkka laskelmointi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Coldi kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Outerbanks Yemn
wielk, koulu, POL

e. Sibina Yemn
wielk, esteet, POL

ii. Czyzew Yemn
wielk, esteet, POL

ie. Prostynia Yemn
wielk, koulu, POL

ei. Sepopol Yemn
wielk, esteet, POL

ee. Zagora Ion
wielk, esteet