Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Collateral Yemn

Collateral Yemn ”Colla” (rek.nro VH23-048-0038)
ruunikko 172 cm, westfalen, tamma
synt. 02.04.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. grand prix, re. 120 cm

Colla on luonteeltaan rauhallinen ja hyväkäytöksinen tamma. Colla on suorastaan miellyttämishaluinen – se kuuntelee ja seuraa kokoajan hoitajansa tai ratsastajansa touhuja ja koittaa jopa ennakoida seuraavia toiveita. Tammalla on myös hyvä muisti, ja se saattaa muistella edellisiä pyyntöjäsi ja toteuttaa niitä myös seuraavalla kerralla. Collalla on kauniit liikkeet, etenkin kootut ja käännöt ovat hänen parhaimmistoaan. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-11983.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ6105728%
KRJ342811156%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Asmus Yemn
westf, koulu, POL

e. Warka Yemn
westf, koulu, POL

ii. Blonie Yemn
westf, esteet, POL

ie. Kungsby Varna
westf, koulu, NLD

ei. EC Archimedes
westf, koulu, NAM

ee. Mixed Boomium
westf, esteet