Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Colony Yemn x

Colony Yemn x ”Colony” (rek.nro VH23-034-0018)
mustanruunikko 154 cm, angloarabi, tamma
synt. 26.02.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 110 cm

Colony on luonteeltaan vähän ujo, mutta erittäin kiltti tamma. Se pitää paljon ihmisistä ja etenkin lapsista, mutta muita hevosia kohtaan on hyvin varautunut. Kentällä toimii mainiosti, on kuuliainen ja yrittää aina parhaansa. Colony säpsyy paljon erilaisia ääniä ja liikkeitä, esimerkiksi lumen putoamista katolta. Esteillä reipastuu entisestään, ei kiellä erikoisesteitä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ3115625%
KRJ161839%

Jälkeläiset

11.02.2024 ori Chavin Yemn x (i. Matrix Yemn x)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Them Women
x, esteet

e. Xmast Mira
x, esteet

ii. Shackhill x
x, laukat, GBR

ie. Davasta
x, laukat, GBR

ei. Marvel
x, laukat, GBR

ee. Sugaradchi
x, laukat, GBR