Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Columbus Yemn

Columbus Yemn ”Colu” (rek.nro VH24-090-0007)
rautias 166 cm, anglo-trakehner, ori
synt. 09.02.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. grand prix, re. 90 cm

Colu on luonteeltaan vähän vaihteleva. Hyvinä päivinä ori on kuin unelma lajiin kuin lajiin, mutta huonoina se on riiviö. Hyvinä päivinä Colu on herkkä ja kuuliainen ori. Ei pelkää maastossa eikä kiellä. Huonoina päivinä maastossa ei pääse postilaatikkoa pidemmälle ja hoitaessakin saa varoa varpaitaan. Ei tule toimeen vieraiden hevosten kanssa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Colu kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Legestic Ree
trak, koulu

e. Zugie Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ii. Iblis F
trak, koulu, FIN

ie. Lavianne F
trak, koulu, FIN

ei. Racimier Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ee. Sierra Dancing On Glass xx
xx, esteet, ITA