Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Contagion Yemn xx

Contagion Yemn xx ”Conta” (rek.nro VH23-006-0193)
ruunikko 165 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 17.10.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 150 cm

Conta on luonteeltaan erittäin kiltti ja seurallinen tamma. Sen kanssa puuhailee mielellään niin isompi, kuin pienempikin ratsastaja. Pomminvarma, eikä kuumu sitten millään. Koulua menee mielellään, mutta hieman tuntihevosaskeleet omaavana ei rahkeet vaativiin luokkiin riitä. Esteillä ketterä ja innokas, mutta isommilla kieltää melko helposti.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Conta kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Rembertow Yemn xx
xx, esteet, POL

e. Laka Yemn xx
xx, esteet, POL

ii. Greywalker
xx, esteet, GBR

ie. Kingkiller Chronicle
xx, esteet, GBR

ei. Churchill xx
xx, esteet, GBR

ee. Sunday Player
xx, esteet, GBR