Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Crispinrod

Crispinrod ”Crisp” (rek.nro VH24-120-0001)
rautias 158 cm, don, ori
synt. 13.06.2022, katso ikä
kasv. Andrei Serebrjav RUS
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. helppo A, re. 80 cm

Crisp on luonteeltaan orimainen ja energinen ori. Ihmisiä kohtaan se on melko kiltti ja luotettava, mutta hevoslaumassa se johtaa mielellään muita. Crispin kanssa on mukavaa puuhailla, mikäli kärsivällisyys riittää. Kiltti vaikkakin vähän rauhaton hoidettava, ei tosin ihan pienemmille hoitajille. Ratsastaessa energiaa riittää ja sitä onkin syytä pidätellä aika-ajoin.  Suorituksia haastaa tammoille huutelu, kuumuminen ja nopea turhautuminen.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuut Os.Sijoitus%
ERJ182635%
KRJ5165141%

Jälkeläiset

02.05.2024 tamma Wanka Yemn (e. Deminaja)
24.02.2024 ori Narmer Yemn (e. Geni Aleini)

Sukutaulu

evm-suku

i. Prokorov Zbrod
don, koulu, RUS

e. Avdotja RUS
don, esteet, RUS

ii. Menahem
don, koulu, RUS

ie. Pulherija
don, koulu, RUS

ei. Koch
don, esteet, RUS

ee. Marmela
don, esteet, RUS