Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Crisis Yemn x

Crisis Yemn x ”Crisu” (rek.nro VH23-034-0021)
ruunikko 160 cm, angloarabi, tamma
synt. 18.03.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 120 cm

Crisu on luonteeltaan melko tammamainen, mutta aloittelijankin käsiteltävissä. Ratsastaessa kokeilee aluksi ratsastajaansa, mutta oppii paikkansa nopeasti. Melko herkkä ratsastettava ja yrittää aina parhaansa. Maastossa saattaa säpsyä, ei hypi eikä ryntäile. Isommilla esteillä kuumuu nopeasti ja alkaa kieltämään. Hoitaessa toimii oikein mallikelpoisesti. Koppiin meneminen on vaikeaa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ14116042%
KRJ451090%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Speedy Will
x, esteet

e. Paprotna Yemn x
x, koulu, POL

ii. Wilker PRG
x, laukat

ie. Kachira PRG
x, laukat

ei. Sierra Theory of Poseidon
x, koulu, ITA

ee. Supras Yemn x
x, koulu, POL